Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SUPPORT - Reallifecam

 

nyil.jpg

 

choose your language - dilinizi seçin

 

 

 

Üdvözöllek látogató! Szia!

Ha tetszik, amit látsz és csinálok, akkor értékeld a fáradozásom azzal, hogy támogatod munkámat, s ezzel számodra is színvonalasabb közvetítést tudok a továbbiakban biztosítani, ami esetleg a későbbiekben állandósulni is tudna, nem csak ideiglenes jelleggel tudnék működni. Köszönöm szépen!

koszonom213.jpg

A támogatás küldéskor közleménynek írd be azt az e-mail címet, ami alapján elérlek, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

A támogatás önkéntes, annyival támogatsz, amennyivel tudsz, illetve a korábban már megbeszéltek és egyeztetettek szerint. Akkor, amikor te úgy gondolod, hogy megteheted utána bekapcsolódhatsz a közvetítések nézésébe. Havonta kérlek, hogy támogass, de a belépésedkor előre kérek két havi támogatást előre. Ezt remélem nem kell elmagyaráznom, hogy miért. Minden támogatással megkönnyíted és segíted a munkámat, s színvonalasabbá teszed az adásokat. Csak akkor támogass, ha ez neked nem okoz semmiféle anyagi és lelki gondot, s nem fogod rám kiabálni, ha néha-néha azért lesz fennakadás, mert a technika ördögével még én sem tudok mindig azonnal elbánni, vagy esetlegesen az internet, televízió és áram szolgáltatóm beadja az unalmast. Beleértve itt az időjárás viszontagságait is, mert ugye abba nincs beleszólásunk.

Akik eddig támogattak, és segítették munkámat nagyon-nagyon köszönöm!

Köszönöm, hogy végig olvastad, s ebből is látod, hogy én nem, szeretek mellé beszélni, mindig is az igazat tárom eléd. Továbbra is arra kérlek, hogy ne legyen ez téma az adások alatti beszélgetéseknél, s ha van erről bármilyen véleményed, akkor azt velem oszd meg csak az alábbi lehetőségek valamelyik módján.

Írj e-mailt ha segítség kell.  Nem kell senkinek a figyelmét felhívni erre, kérlek csak a magad nevében támogass. Mindenki, aki érti és tudja, hogy miről írok el tudja dönteni, hogy mit tesz, amikor rákattintott erre a linkre. Mindenkire önmagára kell ezt rábízni.

250763-hbo_logo.jpgVan lehetőség csak HBO csatorna nézésére is, itt >>> HBO     de ez csak minta, állandó közvetítés nem itt lesz!  A pénz utalás után válik elérhetővé! Díja 10 €/ hónap.

hbo_logo_photo.jpgThere is room only for watching HBO channel also here>>> HBO  but this is only the sample, there will be a constant stream here! The money will be available after the transfer! Prize of € 10 / month.

A megfelelő képre kattintva tudod meg a további információkat.

Kívánok további jó szórakozást, jó egészséget és szép napot!

Maradok továbbra is tisztelettel hű megosztótok, hisz...

001.jpg 

Kóczián Tivadar(tiwcsi)

 

credit_cards101.png

paypal.jpg